Interesseret?

Ring til Newsec på 45 26 01 02 eller kom på åbent hus

Sådan lejer du en bolig

Når du lejer en af Dades nye boliger i Strandparken i Køge, sker det via Newsec som både står for udlejningen og den daglige drift af ejendommene.

Ved reservation af en bolig udfyldes og underskrives et reservationsskema for den valgte ledige lejlighed. En reservation kan foretages direkte på det åbne hus hos Newsec's tilstedeværende mæglere, eller efter fremmøde på et åbent hus ved telefonisk/mail kontakt. Efter modtagelse af reservationsskema, fremsendes lejekontrakt samt girokort til betaling af depositum. 

 

Senest 4 dage efter modtagelsen af lejekontrakten skal denne være returneret i underskrevet stand til Newsec ligesom depositum svarende til 3 måneders leje, 1 måneds forudbetalt leje samt 1. måneds husleje skal være indbetalt. Det allerede indbetalte á conto depositum modregnes naturligvis.

Lejemålene i Strandparken kan ikke opsiges i de første 9 måneder af lejeperioden. Herudover er opsigelsesvarslet 3 måneder.

Vil du leje bolig via Newsec i Strandparken, må du ikke være registreret i RKI.

Interesseret?
Ring til Newsec på 45 26 01 02 eller book en fremvisning.

Kommende lejligheder

Dades bygger endnu et byggeri på nabogrunden ved siden af.

Her kommer der ca. 64 stk. lejligheder til leje. Her vil der være også 2-4 lejligheder i kvalitetsbevidste materialer.

Overtagelse vil være i foråret 2020.

Kontakt Nanna

Newsec er udlejningsansvarlig på Strandparken. Du er altid meget velkommen til at kontakte Newsecs Boligudlejning, hvis du ønsker nærmere information eller har spørgsmål til projektet. 

Nanna Nakskov Petersen på telefon 45 26 02 68 eller e-mail nap@newsec.dk

Du er også meget velkommen til at skrive til os via knappen herunder. 

 

Close